perjantai 26. huhtikuuta 2013

kun toiselle kumartaa, silloin toiselle pyllistää

Viiminen kuukausi koulussa lähtee kohta käyntiin ennen kesälomaa. Mie oon ainakin niiin sen loman tarpeessa varsinkin nyt kun kaikki näytöt ja portfoliot puskee päälle. Onko teillä käyny koskaan sitä lumipalloefektiä että ekaksi stressaat yhdestä-parista jutusta ja loppujen lopuksi huomaat ottavan niin pienistä ja turhanpäiväsistä asioistakin aivan ylimääräistä stressia, pää hajoaa ja unetkin menee aivan sivusuun. Mulla taitaa nimittäin juuri kyseinen kausi olla pahasti menossa. Kai se kuuluu vain tähän kevääseen, ärsyttää kyllä ihan pirusti. Toisaalta siitä lomastakin kerkeää nauttia vain sen parisen päivää ennen kun duuni alkaa. Olen siis kesätöissä äitini kampaamossa ensimmäiden kuukauden alustavasti.
Noh mutta valittelut sikseen ja asiasta kukkaruukkuun ! Olin tän viikon maanantaina joukkueen kanssa kesäreenien merkeissä kokeilemassa jenkkifutista. HUIKEETA ! Onhan se nyt sinänsä aika älytöntä juoksennella kuin päätön kana ihmisiä päin ja kaataa niitä kuin keiloja konsanaan(tosin kun miettii jääkiekkoakin: ihmiset hervottomissa varusteissa luistelee yhden mustan lätkän perässä pitkin laitoja välillä turpa edellä ja välillä sitten takapuoli)...mutta silti oli siinä kyllä jotain koukuttavaakin ! Vaikka kädet ja jalat mustelmilla onkin, oon ainakin henkisesti ja jotenkuten fyysisesti valmistautunut kokeilemaan uudestaan. Keskiviikkona sitten oli taas nyrkkeilyn vuoro, ja ai että mitä hikireeniä ! Nyt vaan uusia bikineitä ostelemaan ja ehkä sitten joskus.....parin kuukauden päästä rantsuille... jos silloinkaan....
ööööööööööööööhihitooööäöähellm2920ööööööööööööööhihitooööäöähellm2923ööööööööööööööhihitooööäöähellm2924
UUUU !!!! Postissa tuli vihdoin DESINGSKINILTÄ vähän uudistusta läppäriini. Elikkäs siis sivusto antaa mahdollisuuden tuunata lähes mitä vain esim. kännykät,läppärit,kahvikoneet,huonekalut yms uuteen kuosiin upeiden ''desingtarrojen/kalvojen'' avulla. Mulla oli ainakin henkilökohtaisesi todella vaikea valita kaikkien niiden hienojen kuvien keskeltä mieluisin. Tarra oli helppo laittaa koneeseen kiinni, ilmakuplat sai kätevästi vedettyä pois ja jos vähän meni kuva vinkkuraan, voi sen aina asettaa uudelleen. Kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa sivustoa läpi jos yhtään innostaa antaa uutta ilmetta vaikkapa kännykälle !
ööööööööööööööhihitooööäöähellm2927ööööööööööööööhihitooööäöähellm2926ööööööööööööööhihitooööäöähellm2931ööööööööööööööhihitooööäöähellm2932ööööööööööööööhihitooööäöähellm2925ööööööööööööööhihitooööäöähellm2928


aivan ihana Emeli sandén viisu !

17 kommenttia:

  1. Super kiva toi läppäritarra!:)

    VastaaPoista
  2. Miks et opiskele oppisopimuksella äitis yrityksessä? Kaikkien palkkatukien yms. Jälkeen sun äidin ei tarvitsisi maksaa omasta pussistaan kun muutama hassu satanen (minkä luultavasti muutenkin antaa sulle kuukausittain?) olisiko edes leppoisaa?

    Hauskaa kevättä sinulle :)

    VastaaPoista
  3. Voi sä oot niin kaunis, susta saa tosi hyviä kuvia! :)

    VastaaPoista
  4. Kenen söpön poitsun kanssa olit kattomassa pakko tanssia? (:

    VastaaPoista
  5. Otsikko ehkä maailman paras :D mutta onpa ihana paita !:3



    http://livina-alina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. http://statigr.am/viewer.php#/user/282850138/ susta on oikeesti ihan joka paikassa kuvia xd

    VastaaPoista
  7. Wau, hienoja kuvia olet ottanut:) hehee, kiva kuulla että kävit jefua kokeilemassa, kuitenkin naisten suosiossa vielä hieman arka laji täällä Suomessa, toivottavasti viihdyit lajin parissa ja sait uusia kokemuksia!

    T. Kvlan inkkareissa pelannut WR/RB :-)

    VastaaPoista
  8. Wau, hienoja kuvia olet ottanut:) hehee, kiva kuulla että kävit jefua kokeilemassa, kuitenkin naisten suosiossa vielä hieman arka laji täällä Suomessa, toivottavasti viihdyit lajin parissa ja sait uusia kokemuksia!

    T. Kvlan inkkareissa pelannut WR/RB :-)

    VastaaPoista
  9. käyppäs kurkkaamassa http://laura-welcometomylife.blogspot.fi/2013/05/lempiblogit.html ;)!

    VastaaPoista
  10. Oi tää sun blogi on täynnä ihania kuvia :-) Oot kaunis! ♥

    http://kisstherain-p.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  11. Tosi ihana blogi ja ihana toi läppäri nyt :)

    Haluisin sikana tän mun läppäriin http://designskins.fi/fi/design/fashion-brands/wolf-rocks/#panel-5

    VastaaPoista
  12. Vautsi miten ihania kuvia ja upeet hiukset ♥

    http://livelovelaugh-ronja.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  13. Ihania kuvia, kuten aina! Oot ihan älyttömän nätti :--)
    www.bellamarian.blogspot.fi

    VastaaPoista

Canon eos 650d

Canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS
Samyang 8mm f/3.5 fish-eye
Canon EF 85mm f 1.8 usm
Canon Lens EF 50mm f/1.8
Nissin speedlite Di622 lisäsalama